Email üzerinden Fax alıp göndermek

Email üzerinden Fax alıp göndermek

Evet yanlış duymadınız, artık emailden fax alıp gönderebileceksiniz. Bir zamanlar el yazımızla yazıp içinede manzaralı postkart eklediyip Mektubu adrese gönderdiğimizde cevabın gelmesi için aylarca postacı gözlüyorduk. Yurtdışına yazılan mektuplar bazan 6 ay bazan daha fazla sürebiliyordu, yani senede iki sefer mektuplaşabilyorduk. Mektubun cevabı size geri gelmeden yerine ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorduk. 
Gelişen Teknoloji ile artık anlık görüntülü bile görüşmeler yapılıyor. Mesafelerin önemi hiç kalmadı. İş hayatımmızda Teknolojinin gelişimi hızla ilerliyor. Sabit hatların yerini cep telefonları alırken mektuplaşmanın kolaylığını email üzerinden sağlıyoruz, mail üzerinden dosya alıp gönderme den sonra şimdide fax alıp gönderebiliyoruz.
Email üzerinden Fax alıp göndermek için Sanal Fax santraline kaydımızı yapmamız gerekli, ücretsiz kayıttan sonra hemen fax gönderebiliriz ama fax almak için sanal fax numarası almamız gerekli. Santralden alacağınız sanal fax numarası için çeşitli ödeme yöntemleri bulunuyor. İşinize uygun planı seçip nerede olursanız olun faxınız size anında ulaşsın. Ücretsiz göndermek istediğinizde sadece numaranın sonuna @fax.plus eklemeniz yeterli olacaktır. Kaydınızı buradan oluşturup hemen fax gönderisi yapabilirsiniz, ayrıca bu linkten $2 lık indirim kuponuda kazanmış olursunuz.